Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Családi jeges nap
A családi jeges nap ezúttal is népszerű volt: mintegy háromszázan vettek részt a szabadidős sporteseményen Fotó: Griechisch Tamás

Családi jeges nap

| Rázó László | Sport

Jókedvűen csúszkáló, fakutyázó, bójákat kerülgető gyerekek – ismét családi jeges napot szervezett a városi műjégpályán a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség.

A soproni önkormányzat támogatásával megvalósult sportrendezvényen ingyenesen lehetett belépni szombaton délután a jégpályára, sőt, az első százötven résztvevő még ajándékot is kapott. 

– Célunk, hogy a gyerekek minél előbb megszeressék a korcsolyázást, a felnőttek pedig kipróbálhassák a korizást és az ehhez kötődő sportokat – mondta ­Csiszár Szabolcs alpolgármester. – Szép hagyománya van a jeges napnak városunkban, a megvalósításért köszönet illeti a kormányt, valamint a Magyar Szabadidősport Szövetséget, illetve annak soproni szervezetét.

Kósa István, a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség elnöke hozzátette: három ügyességi versenyen vehettek részt a gyerekek és a felnőttek a jeges napon, a legjobbakat ezúttal is oklevéllel díjazták. A családi program most is kiválóan sikerült, hiszen mintegy háromszázan vettek részt a hétvégi szabadidős sporteseményen.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Pro Urbe díjas Török Zoltán

Pro Urbe díjas Török Zoltán

2019. 12. 18. | Rázó László

A soproni női kosárlabdázás és ­Török Zoltán neve az elmúlt két és fél évtizedben szinte összeforrt. Bajnoki és kupagyőzelmek sora, Ronchetti Kupa elsőség, soproni rendezésű ­Final Four, Euroliga-döntő – nehéz lenne felsorolni a klub eredményeit.

Nem csupán futó barátság

Nem csupán futó barátság

2019. 12. 18. | Huszár Judit

A közös sport, a közös élmények, szenvedések összekötnek, barátságokat, szövetségeket szülnek. Megtapasztalják ezt nemcsak azok, akik valamilyen csapatsportot űznek, hanem a futók is.