Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Családi jeges nap
A családi jeges napon a korcsolyázással és a jégkoronggal is megismerkedhettek az érdeklődők Fotó: Griechisch Tamás

Népszerűek voltak a hétvégi programok a műjégpályán

Családi jeges nap

| Munkatársunktól | Sport

Hétvégén ismét sikeres családi jeges napot rendeztek a soproni műjégpályán.

Koós Zoltán, a Soproni Jégkorong Egyesület elnöke elmondta: 13 órától ingyenesen használhatták az érdeklődők a pályát, amelyet az egyes programok megkezdésekor megfeleztek: délután 2-kor és este 6-kor alapfokú korcsolyaoktatás várta a jelentkezőket, közben pedig különböző vetélkedőket tartottak.

– Két fordulóból állt az idei vetélkedő, első körben jégkorongoktatók vezetésével koris sorversenyeket tartottunk gyerekeknek és felnőtteknek. A következő fordulóban a kapura lövésben mutathatták meg ügyességüket a résztvevők, sajnos a tervezett ringet, azaz három a három elleni minimérkőzések elmaradtak – tudatta Koós Zoltán elnök. – A legjobbakat a sportfelügyelet, a városi szabadidősport szövetség, valamint a Soproni Jégkorong Egyesület közösen díjazta. Úgy érzem, célunkat elértük, hiszen idén a felnőtt korosztályt is sikerült bevonni a programokba.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Csillagos ötös kosárszezon

Csillagos ötös kosárszezon

2018. 12. 19. | Rázó László

Euroliga második hely, magyar bajnoki cím, kijutás a válogatottal a jövő évi Európa-bajnokságra – Fegyverneky Zsófia pályafutása legjobb évét zárta 2018-ban. A rutinos hátvéd családanyaként is folyamatosan helytáll, férjével, Dénes Gáborral és hároméves kisfiával készül a karácsonyra.