Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Budapesten tér vissza Babos

| Munkatársunktól | Sport

A május 22-én kezdődő Budapest Kupával folytatódik a magyar teniszezőknek a versenyszezon.

 Az elit csapatversenyen a hat legjobb női és férfi teniszező is pályára lép, így Babos Tímea, Fucsovics Márton és Balázs Attila mellett többek között Jani Rékát is láthatja a közönség játszani, természetesen kizárólag a tévéképernyőn keresztül.

Az M4 Sport élőben közvetíti a Budapest Kupát. A versenyen (a Hopman Kupához hasonlóan) egy férfi és egy női versenyző alkot egy csapatot, és a két egyes mellett vegyes párosban is megmérkőznek egymással. A szettek négy játékig tartanak, így 3:3-as állás esetén rövidítés dönt. A 12 fős mezőnyben ott lesz a Budapesten élő, korábban Roger Federert legyőző ukrán Szerhij Sztahovszkij is. A torna ötlete Jancsó Miklósnak, Fucsovics Márton edzőjének a fejéből pattant ki.

A Budapest Kupa csoportbeosztása:

Sárga csoport: Nagy Adrienn, Balázs Attila; Gálfi Dalma, Piros Zsombor; Jani Réka, Marozsán Fábián.

Kék csoport: Stollár Fanny, Fucsovics Márton; Bondár Anna, Szerhij Sztahovszkij; Babos Tímea, Nagy Péter.

Kapcsolódó cikkek

Az SC Sopron ünnepe

Az SC Sopron ünnepe

2019. 12. 18. | Páder Vilmos

Az SC Sopron vezetése idén is a Liszt-központban tartotta karácsonyi évzáró ünnepségét. A rendezvényen köszöntötték a kiemelkedő sportolókat, valamint átadták az ajándékokat is.

Soproni siker az ökölvívóknál

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

A decemberi országos bajnokságon a ­hölgyek 60 kilogrammos súlycsoportjában arany­érmet nyert a soproni Gyevát SE bokszolója, ­Pribojszki Kata, aki harmadszor szerezte meg a bajnoki címet.