Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Bravúros győzelem
A Turris asztaliteniszezői a Gödöllő elleni hazai győzelemmel kezdték az évet

Bravúros győzelem

| Munkatársunktól | Sport

Hazai győzelemmel kezdte a 2018-as szereplését a Turris SE Sopron. Városunk extraligás asztalitenisz együttese legutóbb a Gödöllő csapatát tudta legyőzni 6–2 arányban.

A ligában maradás szempontjából fontos mérkőzésen remekeltek a hazaiak: Markó András a nála előrébb rangsorolt ellenfelekkel szemben mindkét egyéni mérkőzését megnyerte. Katona Gergely a három meccsből kettőt, míg Kramarics Gergő kettőből egyet nyert, emellett a páros mérkőzést is hozták a hazaiak.
– Az új évben új reményekkel indultunk, a felkészültségünk pedig meghozta gyümölcsét. A magabiztos győzelem remek példa volt arra, hogy megmutassa: a Turris SE csapatának helye van az Extraligában – mondta el Kramarics Gergő.


A Turris jelenleg két győzelemmel és egy döntetlennel a nyolcadik helyen áll a tízcsapatos bajnokságban. A soproni asztaliteniszezők legközelebb február 10-én, a CVSE Swietelsky–Celldömölk csapatát fogadják hazai pályán. A mérkőzésen a bajnokságban második helyen álló vendégek lesznek az esélyesek, de a Turris játékosainak véleménye szerint a lelkesedés és a kiváló évkezdet hatására akár borulhat is a papírforma.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.