Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Babos Csaba: Felkérték kapitánynak
Fotó: Pluzsik Tamás

Babos Csaba: Felkérték kapitánynak

| Munkatársunktól | Sport

Babos Csabát (Babos Tímea édesapját) kérte fel a női teniszválogatott szövetségi kapitányának a megújult Magyar Teniszszövetség elnöksége.

December 1-jén születhet döntés arról, hogy Juhász Gábor helyett Babos Tímea édesapja vezeti a nemzeti együttest a jövő évre halasztott budapesti Fed-kupa-fináléban.

Babos Csaba ennek kapcsán nyilatkozott a Soproni Témának.

– Igen is, meg nem is. Szeretném rögtön megjegyezni, hogy bizonyos egyeztetések még mindig tartanak a szövetség és köztem, de december elsejéig, úgy gondolom, minden még függőben lévő kérdésben meg fogunk egyezni.

– Néhány héttel ezelőtt Sopronban járt Lázár János volt kancelláriaminiszter, a teniszszövetség elnöke. Van összefüggés a te megkeresésed és az elnök úr soproni látogatása között?

– Nincs, illetve csak nagyon közvetetten. Az elnök úr vidéki teniszbázisokat látogatott meg, Sopront is ezért kereste fel, hogy esetleg a jövőben itt is létesüljön egy regionális teniszközpont.

Az interjú teljes szövege a november 18-án, szerdán megjelenő Soproni Témában olvasható.

Kapcsolódó cikkek

A 35. Sportgála díjazottjai

2024. 03. 03.

Idén is jutalmazta az önkormányzat azokat a sportolókat, akik az előző évben eredményesen képviselték városunkat országos és nemzetközi versenyeken. A...

Sporttörténet Sopronban

Sporttörténet Sopronban

2024. 03. 20. | Papp Győző

Részben az 1989-es páneurópai piknikre emlékezve rendezték 1990. október 14-én Sopronban a Magyarország–Németország női labdarúgó Európa-bajnoki selej...