Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Babos Csaba: Felkérték kapitánynak
Fotó: Pluzsik Tamás

Babos Csaba: Felkérték kapitánynak

| Munkatársunktól | Sport

Babos Csabát (Babos Tímea édesapját) kérte fel a női teniszválogatott szövetségi kapitányának a megújult Magyar Teniszszövetség elnöksége.

December 1-jén születhet döntés arról, hogy Juhász Gábor helyett Babos Tímea édesapja vezeti a nemzeti együttest a jövő évre halasztott budapesti Fed-kupa-fináléban.

Babos Csaba ennek kapcsán nyilatkozott a Soproni Témának.

– Igen is, meg nem is. Szeretném rögtön megjegyezni, hogy bizonyos egyeztetések még mindig tartanak a szövetség és köztem, de december elsejéig, úgy gondolom, minden még függőben lévő kérdésben meg fogunk egyezni.

– Néhány héttel ezelőtt Sopronban járt Lázár János volt kancelláriaminiszter, a teniszszövetség elnöke. Van összefüggés a te megkeresésed és az elnök úr soproni látogatása között?

– Nincs, illetve csak nagyon közvetetten. Az elnök úr vidéki teniszbázisokat látogatott meg, Sopront is ezért kereste fel, hogy esetleg a jövőben itt is létesüljön egy regionális teniszközpont.

Az interjú teljes szövege a november 18-án, szerdán megjelenő Soproni Témában olvasható.

Kapcsolódó cikkek

Az SC Sopron ünnepe

Az SC Sopron ünnepe

2019. 12. 18. | Páder Vilmos

Az SC Sopron vezetése idén is a Liszt-központban tartotta karácsonyi évzáró ünnepségét. A rendezvényen köszöntötték a kiemelkedő sportolókat, valamint átadták az ajándékokat is.

Soproni siker az ökölvívóknál

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

A decemberi országos bajnokságon a ­hölgyek 60 kilogrammos súlycsoportjában arany­érmet nyert a soproni Gyevát SE bokszolója, ­Pribojszki Kata, aki harmadszor szerezte meg a bajnoki címet.