Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Az Ágfalvi úti sporttelep fejlesztése

| Munkatársunktól | Sport

Javában zajlik az SC Sopron üzemeltetésében lévő Ágfalvi út sporttelep új kerítésének építése.

Az SC Sopron jövőbeni tervei között szereplő, az Ágfalvi úti sporttelepet érintő nagyobb volumenű beruházás vette kezdetét 2018 februárjában. A sporttelepen jelenleg egy nagyméretű füves és egy műfüves pálya, valamint egy öltözőépület áll a játékosok rendelkezésére. A fejlesztés első lépéseként a sporttelepet körülvevő kerítés teljes lecserélésének első szakasza zajlik a sporttelep Bánfalvi út felőli oldalán.

Ez a részfelújítás mintegy 220 méter hosszan valósul meg. Ezt követően még az idei évben megkezdődik a sporttelep területén egy komplex, modern épület felépítése az egyesület játékosai és dolgozói részére, valamint a füves pálya melletti lelátó rekonstrukciója is a projekt részét képezi. Végezetül pedig befejeződnek az Ágfalvi úti oldal felől is az új kerítés építési munkálatai.
A Lövér krt. 1. szám alatti SVSE Sporttelepen már a korábbi években megépült egy nagyméretű műfüves pálya, melyhez tartozik négy konténeröltöző, emellett a füves pályán kialakították az automata öntözőrendszert, valamint megvalósult a pálya melletti lelátó korszerűsítése is. Most pedig az Ágfalvi úti sporttelepen a sor.


Az SC Sopron 2017 márciusától kapta meg az Ágfalvi úti sporttelep üzemeltetését. Ettől kezdve az egyesület célja, hogy a sporttelep teljes felújításával jobb és komfortosabb körülményeket biztosítson az SC Sopron fiatal labdarúgóinak mind a versenysportban, mind pedig a tömegsportban.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.