Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Aerobiknap a GYIK-ban

| Cziráki Viktória | Sport

Ismét aerobiknapra várják a sportolni vágyókat a GYIK Rendezvényházba.

 Szombaton nemcsak a mozgásé lesz a főszerep, de az egészséges életmódé is.


A legkülönfélébb eszközös és saját súlyos edzésformákat próbálhatnak ki a mozogni vágyók szombaton, a Mega Sportközpont Aerobiknapján. – Az egész napos rendezvényen nyolc különböző órára állhat be bárki, aki kedvet érez, hogy új sportágakat próbáljon ki, és további öt bemutatóval készülünk – mondta el a Soproni Témának Máté Ágnes és Árki Henriett szervező. – Az immár hagyománnyá vált aerobiknapunk egyébként a soproni sportélet összetartását is jelképezi, hiszen szinte az összes ismert edző és oktató eljön és bemutatkozik az órájával.


A legnagyobb sztárvendég, Katus Attila nevét már sokan ismerik, ő szuper hangulatú edzéssel készül, de lesz Tabata, Iron Max, Kangoo, gymstick és bokszaerobik is, a bemutatók között pedig rúdfitness, ökölvívás, spartanedzés és táncos–koreográfiás órák szerepelnek.


Az aerobiknapon nemcsak a sport, de az egészséges életmód is középpontba kerül: egészségügyi méréseket tartanak, lesz táplálékkiegészítő- és vitaminkóstoló, az életmódváltáshoz hasznos termékek mutatkoznak be, lesz masszázs, sőt egészséges ebédet is rendelhetnek a résztvevők, akár gluénmentes változatban is. – A KTM bringapark biciklijeivel virtuális „Várker-kört” tekerhetünk, amiért ajándék jár, de nemcsak a kerekezők, hanem belépéskor mindenki jogosult egy ajándékcsomagra, melyben a támogatóink által felajánlott gyümölcs, ital és több hasznos termék lesz megtalálható – tette hozzá Máté Ágnes. – Mivel a rendezvény napján munkanap lesz és sokan dolgoznak, aki 15 óra után érkezik, kedvezményes jegyet válthat.

Kapcsolódó cikkek