Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

50 csapat a szezonban

| Munkatársunktól | Sport

Összesen ötven csapat fejezte be a küzdelmeket a Sopron városi kispályás labdarúgó-bajnokságban. A 2023/24-es szezonban 697 mérkőzést rendeztek, ezeken a találkozókon 3873 gól esett.

Az idei idényről is elmondható, hogy nemcsak a játékosoknak, de a nézőknek is izgalmasak voltak a mérkőzések, hiszen átlagosan öt és fél gól született összecsapásonként.

Az idei kispályás labdarúgó-bajnokság egyik legnagyobb újdonsága volt, hogy az első osztályt két csoportra bontották. A felsőház küzdelmeit az Aramis Söröző – Sportuszoda nyerte, megelőzve az Erzsébet Kórház és a Deák Étterem csapatát.

Az 1. osztály alsóházában komoly küzdelemben dőlt el az első hely, amelyet végül a Camel Team szerzett meg, a második helyen a Tibor és Haverjai, míg a harmadikon a DA Faktor végzett.

A 16 csapatos 2. osztály bajnoki címét a Jereván–Aramis FC nyerte meg, mögötte a Soproni Vízmű SE és az Argo FC-Panoráma Étterem végzett.

A 3. osztályban ez alkalommal kilenc együttes szerepelt, közülük a Mozaik II. végzett az élen, megelőzve a RB Ödenburg és a GARTENARBEIT FC csapatát.

A 40+ korosztály számára idén is meghirdették a szeniorbajnokságot, a tíz csapat közül a Közti II. Senior lett a bajnok, második pozícióban a Szecsebama végzett, a harmadik helyezést pedig az SFC együttese szerezte meg.

A múlt héten tartott díjátadón dr. Farkas Ciprián polgármester és dr. Csiszár Szabolcs alpolgármester is részt vett, akik gratuláltak minden résztvevőnek. 

Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek

A hobbitól a versenyzésig

A hobbitól a versenyzésig

2024. 06. 12. | Rázó László

Egyre népszerűbb a röplabda városunkban. A SMAFC szakosztálya két csapattal alakult meg három éve, ebben a szezonban pedig már hat különböző együttes...