Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Vár az egyetem
forrás: http://uni-sopron.hu/nyilt-nap-a-soproni-egyetemen

Vár az egyetem

| Soproni fiatalok

Nyílt napot tart január 18-án a Soproni Egyetem.

Az Erdőmérnöki Kar iránt érdeklődő diákok a Bajcsy-Zsilinszky utcai kampuszon ismerkedhetnek meg a földmérő- és -rendező, környezet-, természetvédelmi-, vadgazda- és erdőmérnöki szakokkal.

A Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar képviselői a kampusz B. épületének második emeletén tartják előadássorozatukat, melyben a leendő hallgatók a fás szakirányok mellett ismereteket szerezhetnek a gazdaságinformatikus szakról, illetve az Alkalmazott Művészeti Intézet formatervezés, építőművészet és tervezőgrafika szakirányairól. Az eseményen work­shopok látogathatók.

A jövő pedagógusai a Benedek Elek Pedagógiai Kar Ferenczy János utcai épületében fedezhetik fel az egyetem nyújtotta lehetőségeket, és megnézhetik az intézmény kollégiumát.

A Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar Erzsébet utcai épületében a leendő egyetemisták megismerhetik a duális képzés adta lehetőségeket. Ezután bemutatják a gazdálkodással, marketinggel, menedzsmenttel, pénzügyekkel és turizmussal kapcsolatos szakirányokat. A programsorozaton nyereményjáték várja a leendő közgazdászokat, akik a kollégium mellett bejárhatják az egyetem botanikus kertjét is.

A rendezvényt a 18. életévüket betöltöttek kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatják, mindegyik kar előadásain kötelező a maszkviselés.

Kapcsolódó cikkek

Szerelme a zongora

Szerelme a zongora

2024. 04. 10. | Madarász Réka

A IV. Zongoramesék Nemzetközi Zongoraversenyen 2. korcsoportban kiemelt arany minősítést és Zongoramesék csillaga díjat vehetett át Tauber Ármin. A...