Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Újabb világsztárok a VOLT Fesztiválon

| Munkatársunktól | Soproni fiatalok

Újabb világsztárokkal lepte meg közönségét a Telekom VOLT Fesztivál: fellép az Avenged Sevenfold, Steve Aoki, a The Kills és az X Ambassador.

Az idei VOLT-ra korábban már többek között a Depeche Mode, az Iron Maiden, a Hurts és a Limp Bizkit részvételét jelentették be a szervezők. A június 26-án induló ötnapos VOLT-ra április 13-ig lehet kedvezményes jegyekhez jutni.


Több ezer rajongó álma válik valóra június végén: Sopronba érkezik az amerikai metál színtér közel 20 éve meghatározó zenekara, az Avenged Sevenfold, amely eddig megjelent 7 nagylemezén a metalcore-tól a heavy metálon át eljutott mostanra a progresszív metálig is – a legnagyobb klubok és a legnevesebb rockfesztiválok fő ­fellépője.


Az elektronikus zenei élet egyik legmeghatározóbb figurája, a DJ-producer Steve Aoki pár évvel ezelőtti soproni fellépésekor szeretett bele a hűség városába. Akkor, a koncertje előtt egyedül járta be Sopront: betért a helyi kocsmákba, megnézte a nevezetességeket, és az Instagramon mutatta meg élményeit. Sopron cukrászai újra készülhetnek, hiszen Steve idén is tucatnyi habos tortával ajándékozza meg azokat, akik „cake me!” üzenettel várják a küzdőtéren.


Itt lesz Sopronban az egyik legizgalmasabb hangzásvilággal rendelkező brit duó, a bluesos, vadóc indie rockos The Kills, akiket az idei nyáron tenyerükön hordoznak a legizgalmasabb európai fesztiválok. A tengerentúlról az X Ambassadors hozza el dallamosabb rockslágereit, őket első alkalommal láthatja a magyar közönség.

Kapcsolódó cikkek

Felpezsdítik a diákéletet

Felpezsdítik a diákéletet

2024. 03. 20. | Madarász Réka

A Soproni Széchenyi István Gimnázium új diákelnöke csapatával – elődei lelkesedéséből és tapasztalataiból merítve – vág neki az előtte álló egy évnek....

Kicsi nagykövet lett…

Kicsi nagykövet lett…

2024. 03. 27. | Madarász Réka

A Magyarság KicsiNagykövete elnevezésű versenyen Katona Réka Johanna különdíjat érdemelt ki, és bekerült a mentorprogramba, ahol az idei versenyre kés...