Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Szakmai nap a Fáyban

| Munkatársunktól | Soproni fiatalok

Szakmai napot szerveztek a SSzC Fáy-szakgimnáziumában a közelmúltban. Az intézmény fennállásának 135. évfordulója alkalmából megrendezett eseményen nívós előadásokon és házi versenyen vehettek részt a tanulók.

A rendezvényt Nagy Zsolt, a Soproni Szakképzési Centrum szakmai főigazgató-helyettese nyitotta meg, majd helyi szakemberek tartottak előadásokat olyan változatos témákban, mint például a sikeres pályaválasztás kulcsa, praktikus tanácsok az álláskereséshez vagy a honfoglalás logisztikus szemmel. A rendezvény a házi verseny eredményhirdetésével zárult. A megmérettetés első online fordulóján az iskola minden tanulója részt vett. A döntőbe a legjobb tizenöt diák jutott, akik öt helyszínen, öt témában mérték össze a tudásukat. A végső győzelmet a Béla Szilárd, Dominek Bence és Majoros Botond alkotta csapat szerezte meg, akik értékes vásárlási utalványokkal lettek gazdagabbak. A díjakat Tóth Kálmán, a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke adta át.

Kapcsolódó cikkek

Szerelme a zongora

Szerelme a zongora

2024. 04. 10. | Madarász Réka

A IV. Zongoramesék Nemzetközi Zongoraversenyen 2. korcsoportban kiemelt arany minősítést és Zongoramesék csillaga díjat vehetett át Tauber Ármin. A...