Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Ötletek a nagy napra
Hasznos tanácsokat kaphattak a kiállításra kilátogató párok Fotó: Németh Péter

Több mint negyven kiállító várta az érdeklődőket az esküvő kiállításon

Ötletek a nagy napra

| Munkatársunktól | Soproni fiatalok

Egy esküvő szervezése során sok kérdés, döntési helyzet és feladat hárul a jegyesekre – a Liszt-központban megrendezett hétvégi kiállításon ötleteket kaphattak a nagy nap előtt álló párok.

Hatalmas limuzin és old timer autók csábították a járókelőket a hétvégén a Liszt-központ előtt, itt tartották meg ugyanis az V. Soproni Esküvő Kiállítást, amelyre közel ötszázan lá­­togattak el.


Idén több mint negyven kiállító várta az esküvőre készülőket és érdeklődőket: köztük ét­­termek, helyszínek, catering cégek, fotósok, videósok, zenekarok, DJ-k, vőfélyek, cukrászdák, ruhaszalonok, ékszerészek, dekorációs cégek és virágboltok mutatkoztak be. A helyszínen a re­­gisztrált látogatók egy tombolasorsoláson is részt vehettek, amelyre a kiállítók több százezer forint értékben ajánlottak fel ajándékokat.


– Egy esküvő szervezése so­­rán rengeteg kérdés, döntési helyzet és feladat hárul a jegyespárokra – mondta el Dávid Viktória, a rendezvényt szervező Aphrodité Esküvőszervező Iroda munkatársa. – A rendezvénnyel szeretnénk segíteni, ötletet adni, gondolatokat ébreszteni, hogy a nagy nap és a lakodalom tökéletes legyen.


A programok között menyasszonyiruha-bemutató, hastáncbemutató is szerepelt, a hangulatról DJ-k, zenekarok és vőfélyek gondoskodtak. A rendezvény egy hangulatos esküvői lézershow-val, valamint tombolasorsolással zárult, miközben mindenki megkóstolhatta a nap esküvői tortáját.

Kapcsolódó cikkek

Szerelme a zongora

Szerelme a zongora

2024. 04. 10. | Madarász Réka

A IV. Zongoramesék Nemzetközi Zongoraversenyen 2. korcsoportban kiemelt arany minősítést és Zongoramesék csillaga díjat vehetett át Tauber Ármin. A...