Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Nyelvi verseny a Handlerban
Minden résztvevő oklevelet, ajándéktárgyat kapott

Nyelvi verseny a Handlerban

| Munkatársunktól | Soproni fiatalok

11. alkalommal szervezett angol és német nyelvből megyei írás- és szóbeli nyelvi versenyt a Soproni Szakképzési Centrum Handler Nándor Szakképző Iskolájának idegen nyelvi munkaközössége.

A novemberi írásbeli fordulón 10 iskola 111 tanulója vett részt. A versenyre Győr–Moson–Sopron megye 9–10. évfolyamos szakgimnazista tanulói nevezhettek. A megírt versenyfeladatokat a középiskolák postázták a verseny szervezőinek javításra. A beküldött dolgozatok javítása, a résztvevő iskolák értesítése az írásbeli feladatok eredményeiről január 11-ig lezárult. Kategóriánként a 10 legjobb teljesítményt elérő tanuló kapott meghívást a február elején megtartott szóbeli fordulóra.

A verseny népszerűségét mutatja, hogy volt olyan kategória, amelyben több mint 30 tanuló jelentkezett. A szóbeli fordulón közel 60 diák bizonyíthatta rátermettségét. Nagyon fantáziadús, érdekes, kreatív prezentációk születtek a „Szakmám” vagy „Álomszakmám” témákban.


A résztvevők oklevelet kaptak, az első 3 helyezett tárgyi jutalmazásban is részesült.


Kapcsolódó cikkek

A matematika napja

2018. 11. 14. | Munkatársunktól

Harmadszor tartották meg az Eötvös József Evangélikus Gimnázium, Egészségügyi és Művészeti Szakgimnáziumban a soproni, valamint a város környéki matematikatanárok szakmai napját.