Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Nyelvi verseny a Handlerban
Minden résztvevő oklevelet, ajándéktárgyat kapott

Nyelvi verseny a Handlerban

| Munkatársunktól | Soproni fiatalok

11. alkalommal szervezett angol és német nyelvből megyei írás- és szóbeli nyelvi versenyt a Soproni Szakképzési Centrum Handler Nándor Szakképző Iskolájának idegen nyelvi munkaközössége.

A novemberi írásbeli fordulón 10 iskola 111 tanulója vett részt. A versenyre Győr–Moson–Sopron megye 9–10. évfolyamos szakgimnazista tanulói nevezhettek. A megírt versenyfeladatokat a középiskolák postázták a verseny szervezőinek javításra. A beküldött dolgozatok javítása, a résztvevő iskolák értesítése az írásbeli feladatok eredményeiről január 11-ig lezárult. Kategóriánként a 10 legjobb teljesítményt elérő tanuló kapott meghívást a február elején megtartott szóbeli fordulóra.

A verseny népszerűségét mutatja, hogy volt olyan kategória, amelyben több mint 30 tanuló jelentkezett. A szóbeli fordulón közel 60 diák bizonyíthatta rátermettségét. Nagyon fantáziadús, érdekes, kreatív prezentációk születtek a „Szakmám” vagy „Álomszakmám” témákban.


A résztvevők oklevelet kaptak, az első 3 helyezett tárgyi jutalmazásban is részesült.


Kapcsolódó cikkek

Az akaraterő diadala

Az akaraterő diadala

2018. 12. 19. | P. Horváth László

Különleges karácsonyt ünnepel a Nagy-Parragh család: a kisfiúk, Zalán december 25-én született. Az élet legszebb ajándékát kapták a karácsonyfa alá, a huncut kis srác idén lesz kétéves.