Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Megújult az Eötvös-iskola tornaterme

Megújult az Eötvös-iskola tornaterme

| Kóczán Bálint | Soproni fiatalok

Szinte teljesen felújították, tetőterét pedig beépítették az Eötvös József Evangélikus Gimnázium, Egészségügyi és Művészeti Szakgimnázium tornatermének a nyár folyamán. Az átalakításnak köszönhetően teljesen megújult az épület, amit örömmel használnak a diákok és tanáraik.

– A 10×20 négyzetméteres tornateremmel később egészült ki a főépület – tudtuk meg Gottschling Gábortól, az iskola igazgatójától. – Teljes felújítást végeztünk, ami magában foglalta az ablakok és az ajtók cseréjét, a parketta csiszolását. Ezzel párhuzamosan ráépítettünk a tornateremre egy 3 és fél méteres belmagasságú tetőteret.

Az igazgató elmondta, három évvel ezelőtt alakítottak ki az Eötvös-szakgimnáziumban a tornateremhez négy öltözőt és két kisebb helyiséget, melyek közül az egyik testnevelő tanári szoba, a másik pedig az iskolalelkész szobája lett. A tanévkezdéskor már egy újjávarázsolt épület fogadta a diákokat és tanáraikat.

Kapcsolódó cikkek

Szerelme a zongora

Szerelme a zongora

2024. 04. 10. | Madarász Réka

A IV. Zongoramesék Nemzetközi Zongoraversenyen 2. korcsoportban kiemelt arany minősítést és Zongoramesék csillaga díjat vehetett át Tauber Ármin. A...