Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Kreatív óvónénik
Színes rajzok díszítik az óvoda udvarának falát, melyek az óvónők és szülők keze munkáját dicsérik

Kreatív óvónénik

| Madarász Réka | Soproni fiatalok

Öt lelkes óvónő, illetve a segítőkész szülők szépítették meg a Halász utcai óvoda teraszát, így szeptemberben már megújult környezetben fogadják a kicsiket.

Antalné Rácskai Anett, Borosné Török Judit, Bratl Bernadett, Nátránné Lukács Orsolya és Wilhelm Kornélia, a Hermann Alice Óvoda Halász Utcai Tagóvodájának alkalmazottai szerették volna a munkahelyüket egyedivé varázsolni. Bak Judit tagóvoda-vezető és a kolléganők kezdeményezésére tavasszal az óvoda udvarát hozták rendbe.

Rövid időn belül a szülők is bekapcsolódtak a munkálatokba, egyikük ötlete alapján a teraszra is olyan festmények kerültek, amelyek már híven tükrözik az óvoda gyermekközeli szellemiségét. A festéket egy apukától kapták, az óvodapedagógusok pedig a szabadidejüket, a lelkesedésüket és a fantáziájukat adták hozzá. Az egyik csoportot egy szülő, a másikat az óvónénik festették ki. Rengeteg a pozitív visszajelzés, a szülők és a gyerekek hálásak.

Kapcsolódó cikkek

A Széchenyi lelkes zenekara

A Széchenyi lelkes zenekara

2023. 09. 20. | Madarász Réka

Két évvel ezelőtt szerveződött a Soproni Széchenyi István Gimnázium héttagú zenekara, a 7#. A tagok egy része azóta kicserélődött, ám a diákok lelkese...