Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Gyermekek éve a GYIK-ban

Gyermekek éve a GYIK-ban

| Munkatársunktól | Soproni fiatalok

Véget ért „2017 a Gyermekek éve a GYIK-ban” című rendezvénysorozat, az előadásokra összesen több mint tizenötezren voltak kíváncsiak.

 A több mint 30 nagyszabású program között volt számos  gyermekkoncert, bábszínházi előadás, kiállítások, gyermek író–olvasó találkozók, élőszereplős mesejátékok. Mint azt Orbán Júlia, a ház vezetője elmondta, a rendezvénysorozat elérte célját: családokat tudtak becsalogatni a rendezvényházba, és minőségi, tartalmas programokkal töltötték meg mindennapjaikat.


A programsorozat zárásaként vasárnap Gryllus Vilmos adott telt házas koncertet a gyermekeknek. A zenélés előtt sorsolták ki többek között a gyermekek éve emblematikus figuráját, a gyermeknagyságú Miki egeret.

Kapcsolódó cikkek

Felpezsdítik a diákéletet

Felpezsdítik a diákéletet

2024. 03. 20. | Madarász Réka

A Soproni Széchenyi István Gimnázium új diákelnöke csapatával – elődei lelkesedéséből és tapasztalataiból merítve – vág neki az előtte álló egy évnek....

Kicsi nagykövet lett…

Kicsi nagykövet lett…

2024. 03. 27. | Madarász Réka

A Magyarság KicsiNagykövete elnevezésű versenyen Katona Réka Johanna különdíjat érdemelt ki, és bekerült a mentorprogramba, ahol az idei versenyre kés...