Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Elsősegélynyújtó verseny

| Munkatársunktól | Soproni fiatalok

Az Eötvös József Evangélikus Gimnázium, Egészségügyi és Művészeti Szakgimnázium egészségügyi szakgimnáziumi tagozatába járó diákjai szeptember elején Miskolcon országos elsősegélynyújtó versenyen vettek részt.

Az országos döntőben, ifjúsági kategóriában 20 csapat mérettette meg tudását. A szoros versenyben az iskola diákjai a 8. helyet szerezték meg. A csapat tagjai: Bábel Vivien 12.b, Kreisz Krisztina 10.b, Orbán Nikolett 12.b, Szabó Vivien 10.b, Olaj Denisz 10.b, felkészítő tanáruk: Ávár Andrea, kísérő tanár: Tóth Lászlóné Weisz Zsuzsanna.

Kapcsolódó cikkek

Egymást segítő diákok

Egymást segítő diákok

2019. 12. 18. | Madarász Réka

Három éve működik sikeresen a kortárs csoport a Soproni SzC Handler Nándor Szakképző Iskolájában. Amióta a diákok lehetőséget kaptak arra, hogy megbeszéljék egymással és szakemberekkel a nehézségeiket, az intézményben jóval kevesebb a fegyelmi probléma.

Élő periódusos rendszer

Élő periódusos rendszer

2019. 12. 18. | Madarász Réka

A Soproni Széchenyi István Gimnázium is részt vett abban a rekordállítási kísérletben, amelyben a periódusos rendszer valamely változatának megjelenítése volt a feladat. A szervezők versenyt is hirdettek, melyre ugyancsak benevezett az iskola.