Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Díjátadón köszöntötték a Soproni Suli TV legszorgalmasabb tanulóit

Díjátadón köszöntötték a Soproni Suli TV legszorgalmasabb tanulóit

| sopronmedia.hu | Soproni fiatalok

Ünnepélyes díjátadóval zárult le a Suli TV. A műsor a járványhelyzetre tekintettel az önkormányzat kezdeményezésére a Soproni Tankerületi Központ és a Sopron TV közreműködésével indult el márciusban, hogy a soproni és Sopron környéki kisiskolások digitális oktatását segítse.

Remek hangulatban telt a Soproni Suli TV pénteki díjátadó ünnepsége a soproni Városházán, amit a Soproni Petőfi Színház művészeinek műsora csak fokozott. Molnár Anikó, Ács Tamás, Savanyu Gergely és Papp Attila a Soproni Suli TV műsorfolyamában is szerepeltek, a kulturális tartalmakat adták elő.

Az ünnepség annak a több hónapnyi munkának a zárása volt, amit a soproni önkormányzat kezdeményezésére a Soproni Tankerületi Központ és a Sopron TV valósított meg. Televíziós tanórák szerepeltek műsoron a pandémiás időszak távoktatásának részeként. dr. Farkas Ciprián polgármester a műsor minden készítőjének, valamint a gyerekeknek és a szülőknek is köszönetet mondott.

A tudósítás folytatása a sopronmedia.hu oldalon érhető el >>

Kapcsolódó cikkek

Rektori kinevezés

Rektori kinevezés

2021. 01. 15. | Munkatársunktól

Dr. Áder János államfő dr. Fábián Attila egyetemi tanárt 2021. január 1-től 2025. december 31-ig terjedő időszakra megbízta a Soproni Egyetem rektori feladatainak ellátásával.

Tehetségpont

2021. 01. 20. | Munkatársunktól

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács pozitívan bírálta el a pályázatát, így a Soproni Széchenyi István Gimnázium megkapta a Regisztrált Tehetségpont címet. Az elismerés lehetőséget nyújt arra, hogy a tehetséggondozó munkát még magasabb szinten lássák el.