Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Díjátadón köszöntötték a Soproni Suli TV legszorgalmasabb tanulóit

Díjátadón köszöntötték a Soproni Suli TV legszorgalmasabb tanulóit

| sopronmedia.hu | Soproni fiatalok

Ünnepélyes díjátadóval zárult le a Suli TV. A műsor a járványhelyzetre tekintettel az önkormányzat kezdeményezésére a Soproni Tankerületi Központ és a Sopron TV közreműködésével indult el márciusban, hogy a soproni és Sopron környéki kisiskolások digitális oktatását segítse.

Remek hangulatban telt a Soproni Suli TV pénteki díjátadó ünnepsége a soproni Városházán, amit a Soproni Petőfi Színház művészeinek műsora csak fokozott. Molnár Anikó, Ács Tamás, Savanyu Gergely és Papp Attila a Soproni Suli TV műsorfolyamában is szerepeltek, a kulturális tartalmakat adták elő.

Az ünnepség annak a több hónapnyi munkának a zárása volt, amit a soproni önkormányzat kezdeményezésére a Soproni Tankerületi Központ és a Sopron TV valósított meg. Televíziós tanórák szerepeltek műsoron a pandémiás időszak távoktatásának részeként. dr. Farkas Ciprián polgármester a műsor minden készítőjének, valamint a gyerekeknek és a szülőknek is köszönetet mondott.

A tudósítás folytatása a sopronmedia.hu oldalon érhető el >>

Kapcsolódó cikkek

Egymást segítő diákok

Egymást segítő diákok

2019. 12. 18. | Madarász Réka

Három éve működik sikeresen a kortárs csoport a Soproni SzC Handler Nándor Szakképző Iskolájában. Amióta a diákok lehetőséget kaptak arra, hogy megbeszéljék egymással és szakemberekkel a nehézségeiket, az intézményben jóval kevesebb a fegyelmi probléma.

Élő periódusos rendszer

Élő periódusos rendszer

2019. 12. 18. | Madarász Réka

A Soproni Széchenyi István Gimnázium is részt vett abban a rekordállítási kísérletben, amelyben a periódusos rendszer valamely változatának megjelenítése volt a feladat. A szervezők versenyt is hirdettek, melyre ugyancsak benevezett az iskola.