Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Díjat nyert a Széchenyi

| Munkatársunktól | Soproni fiatalok

A következő tanévtől induló angol/ német informatikai innovatív osztályával a Soproni Széchenyi István Gimnázium a Microsoft Innovatív Iskola Program HECKATHON 2020 üzleti ötletversenyén a diák- és a szakmai zsűri előtt egyaránt elnyerte kategóriájában a legjobb projekt díját.

 A megmérettetésen Egész Tamás igazgatóhelyettes, ­Bartha Róbert munkaközösség-vezető és Csébics László rendszergazda képviselte az iskolát, a mentoruk pedig dr. Horváth Gyöngyvér, a Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Intézetének intézetvezetője volt.

Kapcsolódó cikkek

Egymást segítő diákok

Egymást segítő diákok

2019. 12. 18. | Madarász Réka

Három éve működik sikeresen a kortárs csoport a Soproni SzC Handler Nándor Szakképző Iskolájában. Amióta a diákok lehetőséget kaptak arra, hogy megbeszéljék egymással és szakemberekkel a nehézségeiket, az intézményben jóval kevesebb a fegyelmi probléma.

Élő periódusos rendszer

Élő periódusos rendszer

2019. 12. 18. | Madarász Réka

A Soproni Széchenyi István Gimnázium is részt vett abban a rekordállítási kísérletben, amelyben a periódusos rendszer valamely változatának megjelenítése volt a feladat. A szervezők versenyt is hirdettek, melyre ugyancsak benevezett az iskola.