Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

A Szakma Sztár kitüntetettjei

| Munkatársunktól | Soproni fiatalok

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara tizedik alkalommal szervezte meg a Szakma Sztár fesztivált. A megmérettetésen szép sikereket értek el a Soproni Szakképzési Centrum Handler Nándor Szakképző Iskolájának tanulói.

A festő, mázoló, tapétázó ka­­te­­góriában Zobor Márk második, Magyar Martin pedig harmadik helyezést ért el. Az asztalos szakmában Derdák Rezső és a fodrásznak tanuló Pucsek Tímea a döntőbe jutott. 

A Soproni Szakképzési Centrum Vas- és Villamosipari Szak­­kép­­ző Iskolája és Gimnáziumát a gázhálózatrend­­szer-sze­­re­­lő szakmában Varga Péter 11. E osztályos tanuló képviselte, aki felkészítő tanárával, Plájer Lajossal együtt örülhetett az országos második helyezésnek. Az ezüstéremmel jutalmazott Var­­ga Péter ennek az eredménynek köszönhetően mentesül a szakmunkásvizsga alól, és a bi­­zonyítványába automatikusan jeles érdemjegy kerül.

A helyezetteknek járó díjat Parragh László, a Magyar Ke­­res­­kedelmi és Iparkamara el­­nöke adta át. 

Kapcsolódó cikkek

Szerelme a zongora

Szerelme a zongora

2024. 04. 10. | Madarász Réka

A IV. Zongoramesék Nemzetközi Zongoraversenyen 2. korcsoportban kiemelt arany minősítést és Zongoramesék csillaga díjat vehetett át Tauber Ármin. A...