Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

A magyar élvonal a VOLT Fesztiválon
A Halott Pénz idén is fellép a VOLT-on

A magyar élvonal a VOLT Fesztiválon

| Munkatársunktól | Soproni fiatalok

Hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje a VOLT Fesztivál. A most bejelentett nevekkel együtt – csak a két nagyszínpadon – több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1–4-ig tartó soproni programon.

A VOLT-ra érkeznek – a korábban bejelentett Tankcsapda, Halott Pénz, Majka & Curtis, Kowalsky meg a Vega, a Bagossy Brothers Company, Irie Maffia, AWS, Supernem mellé – a következő hazai bandák és előadók: 30Y, Andro, Anna & The Barbies, Bëlga, Bohemian Betyars, Brains, ByeAlex és a Slepp, Cloud 9+, Csaknekedkislány, Dublic, Erik Sumo Band, Esti Kornél, Fish!, Follow The Flow, Fran Palermo, Ganxsta Zolee és a Kartel, Horváth Tamás, Jumodaddy, Kiscsillag, Krúbi, Lazarvs, Lotfi Begi, Margaret Island, Paddy &The Rats, Péterfy Bori & Love Band, Punnany Massif, Ricsárdgír, Road, Szabó Balázs Bandája, Vad Fruttik valamint a Wellhello. 

Az idei fesztiválon természetesen helyet kapnak majd a Nagy-Szín-Pad! 2020 jelöltjei, valamint A Dal 2020 győztese. A Magenta Színpadon az első napon Tesco Disco fejezi be az estét, míg a fesztivált egy fergeteges Necc Party zárja majd.

Kapcsolódó cikkek

Egymást segítő diákok

Egymást segítő diákok

2019. 12. 18. | Madarász Réka

Három éve működik sikeresen a kortárs csoport a Soproni SzC Handler Nándor Szakképző Iskolájában. Amióta a diákok lehetőséget kaptak arra, hogy megbeszéljék egymással és szakemberekkel a nehézségeiket, az intézményben jóval kevesebb a fegyelmi probléma.

Élő periódusos rendszer

Élő periódusos rendszer

2019. 12. 18. | Madarász Réka

A Soproni Széchenyi István Gimnázium is részt vett abban a rekordállítási kísérletben, amelyben a periódusos rendszer valamely változatának megjelenítése volt a feladat. A szervezők versenyt is hirdettek, melyre ugyancsak benevezett az iskola.