Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Többet kirándul?

| Munkatársunktól | Panoráma

Megkérdeztük olvasóinkat.

Imre Zoltán: Sopron mellett, az erdő közepén egy tanyán élek, így számomra minden nap közel van a természet. Csendes és nyugodt a környék, itt talán jobb élni, mint a zajos városban. Ha úgy adódik, akkor akár egyedül, akár csoportosan elmegyünk túrázni a lovakkal. Persze gombát is szedhetünk – ez is egyfajta kirándulás.


Hovorákné Oláh Angéla: A férjem sokat dolgozik mostanság, így a napi teendők mellett sajnos kevés idő jut a kirándulásra és a kikapcsolódásra. Pedig jó lenne időt szánni erre, mert itt a tavasz és a jó idő. Ebben az időszakban pedig jó együtt lenni a természetben.


Mozsolits Péter: Kettő kutyánk van, velük rendszeresen szoktunk sétálni. Ekkor is fontos szabály, hogy betartsuk az előírásokat, és elkerüljük a nagyobb tömeget. Új építésű kertes házban lakunk, most minden időnket a ház körüli teendők kötik le. Bizony van, hogy a nap végére jól elfárad az ember. 


Nagy-Somlai Helga: Mostanság sajnos kevesebbet kirándulunk, mint korábban. Azért amikor tehetjük, felkeressük a parkerdőt, illetve a Sopron környéki helyeket. A városban a gyermekeimmel sokat sétálunk, mert így egyszerűbb a közlekedés. Kertes házban lakunk, ahol a friss levegő sok mindenért kárpótol.


Kapcsolódó cikkek

Nyitva a parti sétány

2021. 05. 05. | Munkatársunktól

Délelőtt 11-től este 7-ig díjmentesen látogatható Tómalom fürdő parti sétánya – írja a Soproni Vízmű Zrt. A tó vizében továbbra sem szabad fürödni, mivel még nincs vízimentő szolgálat.