Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Tervez utazást?

| Munkatársunktól | Panoráma

Megkérdeztük olvasóinkat.

Németh János: Az idei nyár is munkával telik, így nyaralásra valószínűleg nem jut idő. Szállást nem foglalunk le előre, hiszen nem tudhatjuk, hogy mi lesz egy vagy két hónap múlva. Az ismerőseim közül senki nem tervez külföldi utazást. 


Szalai Tímea: A belföldi szállást olyan feltételekkel foglaltuk le, hogy pénzt nem utaltunk előre, és három nappal az utazás kezdete előtt minden következmény nélkül lemondhatjuk azt. Várjuk már, hogy az élet ismét visszatérjen a régi kerékvágásba.


Szalay Róbertné: Az utazás szempontjából nehéz előre tervezni, hiszen sok még a bizonytalanság, és a vírushelyzet miatt gyorsan megváltozhatnak a dolgok. A korábbi években sem nagyon utaztunk el nyaralni. Lehetséges, hogy idén itthon maradunk. Fő a biztonság!


Rátkovics Roland: A terveink szerint májusban utazunk el néhány napra. A szállást már lefoglaltuk, nagyon bízunk benne, hogy addigra már javul a helyzet, és nem kell lemondanunk. Akkor egy kicsit együtt lehet és pihenhet a család.


Kapcsolódó cikkek

Téglaüzenetek a múltból

Téglaüzenetek a múltból

2021. 06. 16. | Pluzsik Tamás

„Jegyezzétek meg magyarok, hogy az oroszok néhány év múlva visszajönnek uralni az országotokat!” – ez a cirill betűs felirat is olvasható a Kis János utcában lévő egykori OTI Rendelőintézet épületén. A téglába vésett üzenetek egy része pont 75 éve született.