Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Tervez utazást?

| Munkatársunktól | Panoráma

Megkérdeztük olvasóinkat.

Németh János: Az idei nyár is munkával telik, így nyaralásra valószínűleg nem jut idő. Szállást nem foglalunk le előre, hiszen nem tudhatjuk, hogy mi lesz egy vagy két hónap múlva. Az ismerőseim közül senki nem tervez külföldi utazást. 


Szalai Tímea: A belföldi szállást olyan feltételekkel foglaltuk le, hogy pénzt nem utaltunk előre, és három nappal az utazás kezdete előtt minden következmény nélkül lemondhatjuk azt. Várjuk már, hogy az élet ismét visszatérjen a régi kerékvágásba.


Szalay Róbertné: Az utazás szempontjából nehéz előre tervezni, hiszen sok még a bizonytalanság, és a vírushelyzet miatt gyorsan megváltozhatnak a dolgok. A korábbi években sem nagyon utaztunk el nyaralni. Lehetséges, hogy idén itthon maradunk. Fő a biztonság!


Rátkovics Roland: A terveink szerint májusban utazunk el néhány napra. A szállást már lefoglaltuk, nagyon bízunk benne, hogy addigra már javul a helyzet, és nem kell lemondanunk. Akkor egy kicsit együtt lehet és pihenhet a család.


Kapcsolódó cikkek

A veszélyhelyzet meghosszabbításáról döntött az Országgyűlés

2021. 02. 23. | MTI

Varga Judit igazságügyi miniszter indítványában a veszélyhelyzetben alkotott rendeletek hatályának meghosszabbítására tett javaslatot, hangsúlyozva, hogy a kabinet alapvető célja a magyar emberek életének és egészségének megvédése, valamint a gazdasági károk mérséklése és a munkahelyek megőrzése.

Hamis a baba...

2021. 02. 24. | Czetin Zoltán

Kisorsolták a hétvégi játékon, félmillió forintot nyert, de ahhoz, hogy megkapja, fizessen be 50 ezret! Ugye, gyanús a történet? Ugye, még véletlenül sem fizet? Jól teszi!