Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Macit a kórházba!

Macit a kórházba!

| Munkatársunktól | Panoráma

Plüssmacikkal szeretnék megtölteni a Soproni Gyógyközpont gyermekgyógyászati részlegét, valamint a központi laboratóriumot lelkes civilek.

 2016-ban Győrújbarátról indult a Plüssmacit a mentőautóba akció, amely során 55 ezer darab játékot gyűjtöttek össze. Ennek az akciónak a sikerén felbuzdulva vágtak neki a mostani gyűjtésnek a soproniak. A Maci kórház – Menjünk együtt haza! akció célja, hogy minden kórházban fekvő gyerek kapjon egy macit, amelyet az ellátás után haza is vihet. A szervezők hangsúlyozzák: a kórház nem gyűjtőpont, oda nem lehet bevinni a plüssöket!

A játékokat Sopronban december 15-ig várják a Colibri Caféban, az Ü caféban, a Levendula Kézműves Fagylaltozóban, a Fitfood Store-ban, a The Rawcake Factory-ben, az EnerChi Jóga- és Egészségközpontban, a Búgócsiga Akusztik Gardenben, a VR the Spot-ban, a Deák Téri Általános Iskolában, a Dentalklinik és Laserklinik Dr. Tókánál. A leadóhelyek nyitva tartását, címét és egyéb elérhetőségeit is megtalálják a facebookon a Maci kórház – Sopron eseménynél. 

Kapcsolódó cikkek