Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Készül már karácsonyra?

| Munkatársunktól | Panoráma

Megkérdeztük a soproniakat.

Rosta Szilvia:

Nagyon bízom benne, hogy karácsonyra feloldják a korlátozásokat, és együtt lehet a család, a gyermekeim pedig játszhatnak a nagyszülőkkel. Persze, tudjuk, nagy a felelősség, nehogy megfertőzzük egymást. Az ajándékok beszerzésének a következő hetekben állok neki. Szeretnék minél inkább személyre szóló meglepetéseket vásárolni vagy készíteni, ez a karácsony most más lesz, mint a többi.

Pinezits Sándor:  

Teljesen tudatosan készülök a párommal a karácsonyra. Egész évben folyamatosan felírom egy listára, hogy kinek mire van szüksége. Ahogy a családi kassza engedte, engedi, úgy vásároljuk meg folyamatosan az ajándékokat. Így ezek decemberben nem okoznak nagy pluszköltséget. Remélem, az ünnep fénye ezekben a nehéz időkben még inkább felértékelődik az emberekben.

Nagy István:

Az óvodás gyermekeink miatt nagy a készülődés idén is. Ők talán még nem is fogják fel igazán, hogy mi zajlik körülöttünk, s nem is szabad, hogy ez elrontsa a családi, szűk körben megtartott karácsonyt. A főbb ajándékok megvásárlása még hátravan. Az internetet is figyelem, ez akkor hasznos, ha szeretnénk elkerülni a boltban a zsúfoltságot, hátránya, hogy nem tudjuk személyesen megnézni az adott terméket.

Kapcsolódó cikkek