Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Jó érzés adni?

| Munkatársunktól | Panoráma

Megkérdeztük a soproniakat.

Póczáné Horváth Erzsébet:  Karácsony közeledtével mind inkább a középpontba került a jótékonykodás. Jómagam a cipősdoboz-akcióban szoktam részt venni. Ilyenkor próbálok hasznos és értelmes ajándékokat összeválogatni.


Kötelesné Andri Magdolna:  Igyekszem mindig jó szándékú lenni, és segíteni az embereken. Az adományozás jó dolog, hiszen a betegeknek, az őket ápoló családtagjaiknak is szükségük van a támogatásra.


Balogh Attila:  A mentők például minden támogatást megérdemelnek, hiszen nap mint nap értünk dolgoznak. A szegényeket, betegeket is támogatni kell, sokan közülük nem tehetnek arról, hogy nehéz helyzetbe kerültek.


Keméndy Krisztián:  Azt gondolom, az egyes szervezeteknek jobb, ha a pénzfelajánlás helyett konkrét eszközt, berendezést kapnak. Az adományozás előtt fontos tájékozódni, hiszen sajnos rosszat is hall ezzel kapcsolatban az ember.


Kapcsolódó cikkek

Petárdázni tilos!

Petárdázni tilos!

2019. 12. 18. | Cziráki Viktória

December 31. közeledtével megnő az érdeklődés a tűzijátékok iránt, és elkezdődik a tanakodás, hogy milyen fény- és hangjátékkal kellene feldobni a bulit. A petárdázás továbbra is tilos.

Sopron neve jól cseng

Sopron neve jól cseng

2019. 12. 18. | P. Horváth László

Sopronnak is fel kell készülnie a turizmusban zajló változásokra: az emberek ma már élményekre vágynak, szeretnének mindent egy helyen megkapni. A város és térsége adottságai jók, ezeket kell kihasználni.