Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Ismét hamisítják a Soproni Témát!

| Munkatársunktól | Panoráma

A közelmúltban ismét frissítették az egyik közösségi oldalon az ál Soproni Témát, azt a látszatot keltve, hogy az a valódi Soproni Téma internetes kiadása.

 Ez az oldal már a múlt évben is felbukkant, s most újra elővették. (Lásd: Soproni Téma, 2018. november 7.) Úgy látszik a választási kampányban semmi sem drága. Valaki(k) – mert persze annyi bátorságuk nincs, hogy vállalják nevüket (pártjukat) – képesek mindent elkövetni, felhasználva az újság népszerűségét, hogy becsapják az olvasókat, hamis színben feltüntetve a Soproni Témát. Azonban az ilyen gyáva és sunyi megoldásokkal csak magukat csapják be. Meggyőződésem ugyanis, hogy az olvasókat nem tudják csőbe húzni, megtéveszteni, mert ők okosabbak azoknál, akik megpróbálják – politikai haszonszerzés érdekében – tévedésbe ejteni a soproni embereket.

Kapcsolódó cikkek

Petárdázni tilos!

Petárdázni tilos!

2019. 12. 18. | Cziráki Viktória

December 31. közeledtével megnő az érdeklődés a tűzijátékok iránt, és elkezdődik a tanakodás, hogy milyen fény- és hangjátékkal kellene feldobni a bulit. A petárdázás továbbra is tilos.

Sopron neve jól cseng

Sopron neve jól cseng

2019. 12. 18. | P. Horváth László

Sopronnak is fel kell készülnie a turizmusban zajló változásokra: az emberek ma már élményekre vágynak, szeretnének mindent egy helyen megkapni. A város és térsége adottságai jók, ezeket kell kihasználni.