Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Hol tölti a karácsonyt?

| Munkatársunktól | Panoráma

Megkérdeztük a soproniakat.

Kontor Imre:  Családi körben, idehaza, Sopronban tartjuk meg a karácsonyt. Jönnek majd a gyerekek, illetve az unoka. Közösen, adventi és meghitt hangulatban készülünk a feleségemmel az ünnepre, megosztjuk a konyhai munkát, és a fát is közösen díszítjük fel.


Módos Lajosné:
Mozgalmas lesz az idei ünnep. Első nap a lányomhoz utazom el Budapestre, majd a másik lányomhoz Erdélybe, Nagykárolyba. Várom már a karácsonyt, hiszen pár napot az unokáimmal tölthetek el, s közösen is játszhatunk.


Schmidl Andrea:  
Az ünnep első felét itthon, Sopronban töltjük, majd elutazunk Veresegyházára, a férjem szüleihez. Fontos, hogy karácsonykor együtt lehet a család, ez nagy öröm és boldogság mindenkinek.


Füzi Jánosné:  
A családdal, a gyerekekkel, az unokákkal karácsonyozunk. Az, hogy kinek mit hoz a kis Jézus, már megvan. Az ünnepi menü azonban az utolsó pillanatban lesz végleges, ugyanis mindenki mást szeretne kérni...


Kapcsolódó cikkek

Petárdázni tilos!

Petárdázni tilos!

2019. 12. 18. | Cziráki Viktória

December 31. közeledtével megnő az érdeklődés a tűzijátékok iránt, és elkezdődik a tanakodás, hogy milyen fény- és hangjátékkal kellene feldobni a bulit. A petárdázás továbbra is tilos.

Sopron neve jól cseng

Sopron neve jól cseng

2019. 12. 18. | P. Horváth László

Sopronnak is fel kell készülnie a turizmusban zajló változásokra: az emberek ma már élményekre vágynak, szeretnének mindent egy helyen megkapni. A város és térsége adottságai jók, ezeket kell kihasználni.