Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Gyűjtse a kedveléseket az Esterházy-kastély oldalán

Gyűjtse a kedveléseket az Esterházy-kastély oldalán

| sopronmedia.hu | Panoráma

Az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. nyereményjátékot hirdet. 2018. szeptember 1 - 2018. szeptember 28. között várják olyan párok esküvői fotóit, akik a felvételeket a fertődi Esterházy-kastélyban vagy annak természeti környezetében készíttették el a 2017-2018-as évben.

A nyereményjátékra szánt képeket a marketing@eszterhaza.hu e-mail címre várják név és dátum megjelölésével. A levél tárgya a „Lájkvadászat” legyen.

A beküldött képeket az Esterházy-kastély Facebook oldalára feltöltik, egy erre a célra létrehozott mappába, sorszámozva, ahol a lájkok gyűjtésére 2018.  október 1. 10:00 óra és 2018. október 31. 14:00 közöt lesz lehetőség. A játék nyertese a legtöbb „kedvelést” begyűjtő pár lesz.

A játék részletei, valamint szabályzata megtalálható az Esterházy-kastély hivatalos Facebook oldalán, valamint honlapján. (www.eszterhaza.hu)

Kapcsolódó cikkek

Régi idők karácsonya

Régi idők karácsonya

2020. 12. 23. | Köves Andrea

Ki ne emlékezne arra, hogy gyermekként milyen repeső szívvel várta a szentestét? Így van ezzel dr. Varga Mária, a Sopronért Emlékérem kitüntetettje, valamint dr. Szabadhegyi Győző, a Soproni Egyetem címzetes docense is.

2022-től jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak

2022-től jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak

2021. 01. 15. | MTI

A magyar oltókapacitás jóval nagyobb, mint amennyi koronavírus elleni vakcina van - mondta Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök bejelentette azt is: legkésőbb 2022-től jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak.