Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Gyereknapi varázs
A Doborjáni-iskola színjátszócsoportjának meseelőadását sokan megnézték a Petőfi téren Fotó: Szalay Károly

Gyereknapi varázs

| Munkatársunktól | Panoráma

Vidám hangulatban telt a hétvégi városi gyereknap.

A Kodály téren az ugrálóvár mellett izgalmasak voltak a különböző bemutatók is, de a játszóház és az arcfestés sem hiányozott. Fellépett a Juventus fúvós­zenekar, a Drazsé együttes, a Vackor zenekar és a Pendelyes Táncegyüttes.


Süsü és barátai is megérkeztek Sopronba, Csukás István fantáziájának alakjai költöztek be a Munkácsy-terembe. A gyermekek június 10-ig megcsodálhatják Mirr-Murrt, Picurt, Sebaj Tóbiást, Oriza Triznyákot, Pom Pomot, Süsüt és barátaikat.


A Petőfi téren a Tündéri Tánctanoda apróságai körbetáncolták a szökőkutat, amelyre száz tündérrózsát helyeztek. A fertőrákosi kőfejtőben megtartott Barlangolón pedig köszöntötték a témapark idei tizenegyezredik látogatóját, a soproni Viasz-Kádiné Folcz Juditot és családját.


A Deák-iskolában ötödik éve rendezik meg a gyereknapi családi kavalkádot a szülői munkaközösség támogatásával. A tornateremben bemutatók és koncert szórakoztatta a nézőközönséget, népszerű volt a Meseerdő ügyességi játéksorozat, és kalandjátékok is várták a gyerekeket az óriás társas, az óriás mesekönyv paintball, a magyar táncház és sok egyéb érdekes program mellett.

Kapcsolódó cikkek