Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Fokozott gépjármű-ellenőrzés

| Munkatársunktól | Panoráma

z év végi megnövekedett gépjárműforgalom miatt várhatóan több hasonló akcióra kerül sor a szabályos és balesetmentes közlekedés biztosítása érdekében.

A Soproni Rendőrkapitányság nemrégiben fokozott közlekedésrendészeti akciót szervezett az Országos Rendőr-­főkapitányság elrendelése alapján, amelyen részt vett a Soproni Polgárőr Egyesület gépjármű-felderítő csoportja is – tudtuk meg Török Lászlótól, a Soproni Polgárőr Egyesület ügyvezető alelnökétől, a megyei Polgárőr Szövetség alelnökétől.


A közös ellenőrzés folyamán az egyesület rendszámazonosító- berendezésével a Sopronba vezető  gépjárműforgalomból a lejárt műszaki vizsgájú, forgalomból kivont, valamint nyilvántartás-hiányos gépkocsikat szűrték ki. A rendőrkapitányság munkatársai a szabálysértő állampolgárokkal szemben eljártak.
Az év végi megnövekedett gépjárműforgalom miatt várhatóan több hasonló akcióra kerül sor a szabályos és balesetmentes közlekedés biztosítása érdekében.

Kapcsolódó cikkek

Megbecsüljük értékeinket

Megbecsüljük értékeinket

2024. 04. 17. | Köves Andrea

– Sopron nemcsak a leghűségesebb, de a legszebb is – nyilatkozta lapunknak dr. Farkas Ciprián a közelgő műemléki világnap apropóján. Április 18. Sopro...

Éves soproni borpárbaj

Éves soproni borpárbaj

2024. 04. 17. | Szilágyi Andrea

– Fontos, hogy Sopronban a bornak ne csak múltja, hanem jövője is legyen – emelte ki dr. Farkas Ciprián a pénteken megrendezett 2024-es Soproni borvid...