Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Bálozik a farsangi időszakban?

| Munkatársunktól | Panoráma

Megkérdeztük a soproniakat.

Tóthné Bokányi Mária: Amikor éttermet vezettem a belvárosban, sok bált szervezhettem. Szilveszterkor elkezdődtek a mulatságok és tartottak egészen a farsang végéig.


Lőrincz József: Korábban baráti társasággal volt, hogy részt vettünk egy farsangi bálon. Kamionsofőrként járom Európa útjait, így keveset vagyok idehaza. A szilvesztert is Angliában töltöttem.

Dr. Adorján Barbara: Annak idején, még soproni egészségügyi középiskolásként jómagam is sokat báloztam. Az akkori nagy slágerekre, amelyekre táncoltunk, még most is emlékszem.

Balikó Barbara: A barátaimmal a bálok helyett, ha tehetjük, inkább más lehetőség után nézünk. Gyakran járunk el koncertekre itt, Sopronban vagy hétvégente a zenés szórakozóhelyekre.


Kapcsolódó cikkek

Petárdázni tilos!

Petárdázni tilos!

2019. 12. 18. | Cziráki Viktória

December 31. közeledtével megnő az érdeklődés a tűzijátékok iránt, és elkezdődik a tanakodás, hogy milyen fény- és hangjátékkal kellene feldobni a bulit. A petárdázás továbbra is tilos.

Sopron neve jól cseng

Sopron neve jól cseng

2019. 12. 18. | P. Horváth László

Sopronnak is fel kell készülnie a turizmusban zajló változásokra: az emberek ma már élményekre vágynak, szeretnének mindent egy helyen megkapni. A város és térsége adottságai jók, ezeket kell kihasználni.