Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Áprilisi közgyűlés

| Munkatársunktól | Panoráma

A tervek szerint tizennégy témát tárgyal a soproni képviselő-testület áprilisi ülésén.

Az elsők között döntenek arról, hogy anyagi elismerést is kapjon a Magyar Kupa győzelmet elérő Uniqa női kosárlabdacsapat. Emellett téma lesz a csongori kiküldetés is, majd véleményezik a Széchenyi-gimnázium vezetői posztjára beérkezett pályázatot.

Várhatóan elfogadják a Soproni Múzeum épületeit érintő vagyonkezelési szerződést, továbbá módosítják a Soproni Szakképzési Centrummal korábban megkötött vagyonkezelési megállapodást. A képviselők megtárgyalják és szavaznak a Pro Kultúra Sopron Kft., a Sopron Holding Zrt., Soproni Önkormányzati Hulladékkezelő Kft. elmúlt évi beszámolójáról és az idei üzleti tervéről.

Kapcsolódó cikkek

Petárdázni tilos!

Petárdázni tilos!

2019. 12. 18. | Cziráki Viktória

December 31. közeledtével megnő az érdeklődés a tűzijátékok iránt, és elkezdődik a tanakodás, hogy milyen fény- és hangjátékkal kellene feldobni a bulit. A petárdázás továbbra is tilos.

Sopron neve jól cseng

Sopron neve jól cseng

2019. 12. 18. | P. Horváth László

Sopronnak is fel kell készülnie a turizmusban zajló változásokra: az emberek ma már élményekre vágynak, szeretnének mindent egy helyen megkapni. A város és térsége adottságai jók, ezeket kell kihasználni.