Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Újraindul a kulturális élet
Folytatódnak A padlás című félig mese, félig musical tavasszal megkezdett, de a veszélyhelyzet miatt félbeszakadt próbái a Soproni Petőfi Színházban. A darabot október elejétől felnőtt, közép

Minden elmaradt előadásra szóló jegy ügyében keressék a jegyirodát!

Újraindul a kulturális élet

| Munkatársunktól | Kultúra

Közel három hónapos szünet után megnyitotta kapuit a Pro Kultúra jegyirodája a Liszt-központban – a járványügyi korlátozások miatt eddig csak telefonon és e-mailben voltak elérhetőek. Fontos, hogy az elmaradt előadásokra szóló jegyeket, bérletek itt lehet kicserélni, visszaváltani.

Kárpótolnak mindenkit a koronavírus-járvány kapcsán elmaradt előadások miatt – ez a színházat, a Liszt-központot és a barlangszínházat működtető Pro Kultúra célja. A szervezők azt kérik, hogy minden elmaradt előadásra szóló bérlet és jegy ügyében keressék a Liszt-központban lévő jegyirodát. Lényeges, hogy a jegyeket, bérleteket mindenki vigye magával a személyes ügyintézéshez.

A Soproni Petőfi Színház 2019–20-as évadára bérletet váltó nézők az elmaradt bemutatók helyett a Mesés musicalek című előadást tekintheti meg a fertőrákosi barlangszínházban. Az előadás regisztrációköteles, ezért kérik, hogy keressék a jegyirodát!

A Crescendo és Ötórai hangoló koncertsorozat bérletesei a június 27-én induló Dohnányi Restart koncertsorozatát tekinthetik meg a barlangszínházban.

A Jazz & Bor koncertsorozatra bérletet váltók az elmaradt koncertek helyett a 2021. évi SopronDrum fesztivál egyik szabadon választott koncertjét nézhetik meg a barlangban.

Az alábbi előadásokra (A padlás, Stabat Mater, Tücsöklakodalom, Állatok farsangja, Alma együttes koncert, Jazz & Bor – Albert Elemér/ Kónyai Flórián/ Migovics Zoltán, Jazz & Bor – Local Vintage Company & Vörös István, Jazz & Bor – Full House Band, All’ ungherese, Legyetek jók most!, Tosca, Ötórai hangoló – Mozart: Klarinétötös, Ötórai hangoló – Liszt Angelus!, Ötórai hangoló – Dvorák: Néger kvartett, Ötórai hangoló – Mozart: Fuvolavarázs, Ötórai hangoló – Sopron Brass, Ötórai hangoló – Kodály: Szerenád, Ötórai hangoló – Mendelssohn: Esz-dúr vonósnégyes, Ötórai hangoló – Schubert: Rosamunde) jeggyel rendelkezőknek nem hirdetnek pótelőadást, azonban a jegyeket egy másik előadásra cserélik vagy visszaváltják. Fontos, hogy a visszaváltási igényeket legkésőbb június 30-ig tudják elfogadni!

A Soproni Petőfi Színház május 22-én 15 és 19 órára meghirdetett Valahol Európában című előadásainak pótidőpontja 2020. szeptember 11. 16 óra, helyszín: fertőrákosi barlangszínház. A megvásárolt jegyek érvényesek a pótelőadásra, de az új helyszín miatt azok átváltása szükséges. Az átváltással kapcsolatban kérik, hogy keressék a jegyirodát!

A Pro Kultúra jegyiroda elérhetőségei:

Sopron, Liszt Ferenc utca 1., hétfő–péntek: 9–17 óra, szombat: 9–12 óra, telefon: +3699/517–517, +3699/517–518, e-mail: jegyiroda@prokultura.hu

Nyit a Fertőrákosi barlangszínház

A Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház a témaparkkal egyetemben június 27-én nyitja meg kapuit. Az itteni előadásokkal kapcsolatos valamennyi információt, azok új időpontját megtalálják a www.barlangszinhaz.hu oldalon. 

Kapcsolódó cikkek

Őszintén az életről

Őszintén az életről

2024. 04. 10. | Szilágyi Andrea

Májustól kapható a könyvesboltokban Élő Csenge Enikő soproni születésű költő első verseskötete: az Apám országa című műben a főhős a létezés és az éle...