Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Páholy: ilyen volt a 2018-as esztendő

Páholy: ilyen volt a 2018-as esztendő

| Munkatársunktól | Kultúra

Elkészült a Páholy című színházi magazinunk új adása. Ebben Pataki András, a színházat működtető Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. ügyvezetője tekint vissza a teátrum elmúlt évére, az emlékezetes, sikeres előadásokra. A házigazda és riporter Pomezanski György.

A műsorban a Soproni Petőfi Színház és a Fertőrákosi Barlangszínház számokban is jól mérhető pozitív mutatói, valamint dinamikus fejlődése mögé pillantva villannak fel a 2018-as esztendő jelentős pillanatai. Szó esik arról, miért fontos az intézmény számára a gyermekközönség szép számú jelenléte a nézőtéren, s miért fordít nagy energiákat a teátrum arra, hogy számukra sokszínű produkciókat készítsen.

Az értékelésből nem maradhatnak ki az Aida, a Zenta, 1697, az Egy éj Velencében, a Rejtő, megejtő, a Péter és farkas, a Mindörökké Júlia, a Jelenetek egy házasságból, a Ha mi holtak feltámadunk című előadások szép sikerei. Utóbbi produkcióval január végén a budapesti Nemzeti Színházban vendégeskedik a soproni társulat.
Kapcsolódó cikkek

Koncertek a zenepavilonokban

2019. 06. 19. | Munkatársunktól

Idén is folytatódik a szabadtéri koncertek sorozata a soproni zenepavilonokban. Minden vasárnap 18 órakor kezdődnek a programok – ahogy a korábbi években, most is helyi zenekarok, előadók lépnek fel.