Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Mesés versek gyerekeknek
Hann Judith a gyerekversek mellett felnőtteknek szóló költeményeket is ír Fotó: Németh Péter

Mesés versek gyerekeknek

| Munkatársunktól | Kultúra

Hamarosan elkészül Hann Judith gyermekeknek szóló, Harmatcsepp című verseskötete.

– Az elmúlt tíz év munkáiból válogattam össze a huszonöt oldalnyi verset – mondta lapunknak Hann Judith. – Jelenleg ismét óvónőként dolgozom, így testközelből ismerem a gyermeki lelkivilágot, s mindazt, ami őket foglalkoztatja. A kötetben vannak altatók, évszakokkal, természettel, manókkal kapcsolatos versek is. 

Hann Judith a gyermekversek mellett felnőtteknek szóló költeményeket, prózákat is ír. A tervek szerint a Szülőföldünk című antológiában is közlik majd egy-egy írását. Emellett rendszeres szerzője volt az Alterra Kiadó gondozásában megjelent antológiáknak is.

A három éve ismét Sopronban élő pedagógus első kötetei egyébként az 1990-as évek elején láttak napvilágot. Kezdetben Szepes Péter grafikus illusztrálta a verseket.

Kapcsolódó cikkek

Most vagy soha!

Most vagy soha!

2024. 03. 20.

Március 14-től látható a mozikban a Most vagy soha! című romantikus kalandfilm március 15-éről és hőséről, Petőfi Sándorról.

Monumentális alkotás

Monumentális alkotás

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Nagyszabású élő koncertre készül Sárdy Barbara március 25-én az evangélikus templomban. A soproni előadóművész, zeneszerző magyar költők istenes verse...