Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Megnyílt az Akvárium

| sopronmedia.hu | Kultúra

Akvárium címmel nyílt fotókiállítás a Torony Galériában. A tárlaton Herr József mintegy 600 képét mutatja be a közönségnek egy különleges installáció formájában.

Herr József több év alatt összegyűlt képeit rendezte össze a kiállításra. Az akvárium cím arra a fekete fólia háttérre utal, amin a fényképek helyet kaptak, ugyanis így olyanok az alkotások, mint az akváriumban úszkáló kis halak. A tárlatot Sipos Ferenc, a Petőfi Sándor Általános Iskola és AMI igazgatója, a Pendelyes Kulturális Egyesület elnöke nyitotta meg. Közreműködött Varjaskéri Anita és Fajkusz Attila. 

A Torony Galéria 2019-es évadának első kiállítása március 8-ig látogatható, hétfőtől csütörtökig 15–18 óra között. A megnyitón részt vett a város részéről Tóth Éva önkormányzati képviselő is. A kiállítás Sopron önkormányzatának támogatásával valósult meg.

Herr József fotóművész

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Földes Tamásné 1953–2021

2021. 01. 20.

Életének 68. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Földes Tamásné, születési nevén Szili Antónia Mária, Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Osztályának volt osztályvezető-helyettese.