Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Könyvtári napok

Könyvtári napok

| Kultúra

A Széchenyi István Városi Könyvtár is készül az országos könyvtári napokra.

A programsorozat ideje alatt lesz a megbocsátás hete is: október 4–9. között késedelmi díj megfizetése nélkül viheti vissza mindenki régóta kikölcsönzött könyveit.

Október 4-én 16.30-kor kezdődik a Mesés kutyák és kutyás mesék, avagy terápiás kutyák az olvasás világában címmel Hanzséros Mária előadása a könyvtár olvasótermében. Október 5-én 16.30-kor Pécsváradi Ágnes: Nem felejtünk című könyvének bemutatóját tartják. Október 6-án a Soproni Állat- és Természetvédők Egyesülete történetéről nyílik kiállítás. Október 7-én, pénteken 16.30-tól Egészségmegőrzés gyógyszerész szemmel címmel személyre szabott tanácsadás (vérnyomásmérés, vércukormérés) kezdődik az Arany Kígyó gyógyszertár közreműködésével. Október 9-én, vasárnap 10.15-től Julcsi meséi – Mesterségem címere címmel interaktív gyermekműsorral várja az óvodás és kisiskolás korosztályt a könyvtár olvasótermében Szabó-Bellán Tímea és Marázné Németh Nikolett. 11 órától pedig ügyes kezek kézműves foglalkozás lesz az ősz jegyében a gyermekkönyvtárban. 

Kapcsolódó cikkek

Őszintén az életről

Őszintén az életről

2024. 04. 10. | Szilágyi Andrea

Májustól kapható a könyvesboltokban Élő Csenge Enikő soproni születésű költő első verseskötete: az Apám országa című műben a főhős a létezés és az éle...