Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Könyvtár  az interneten
A könyvtár honlapján és facebook oldalán továbbra is várják az olvasókat

Könyvtár az interneten

| Munkatársunktól | Kultúra

A Széchenyi István Városi Könyvtárban és összes telephelyén szünetel minden személyesen igénybe vehető szolgáltatás.

– Azokat, akik az olvasás élményéről ebben az időszakban sem szeretnének lemondani, természetesen továbbra is várjuk a könyvtár honlapján és facebook oldalán. Ezeken a felületeken igyekszünk folyamatosan friss híreket közölni – mondta lapunknak Horváth Csaba, a könyvtár igazgatója. – Hiszünk benne, hogy nemcsak az olvasás szeretete, de az egymás egészségéért érzett felelősség is összeköt bennünket, és ehhez a jövőben is ragaszkodunk. Reméljük, hogy a könyvtár bezárását megértik olvasóink, és az átmeneti időszak nem szegi kedvüket az olvasás és művelődés iránt. A veszélyhelyzet elmúltával ismét kitárjuk a kapukat, és újra sok új olvasnivalóval várjuk olvasóinkat. 

Megtudtuk, március 16-tól kezdődően egy hónapra nyilvánossá teszik Magyarország legnagyobb, jelenleg közel 27 millió folyóirat- és újságoldalt tartalmazó periodika adatbázisát, az Arcanum Digitális Tudománytárat. Az internetes oldal www.arcanum.hu-n érhető el.

A nyilvános időszak alatt a tartalomletöltés kivételével a szolgáltatás minden funkciója elérhető, egyszeri regisztrációval egy-egy oldalt le is lehet tölteni.

Kapcsolódó cikkek

Most vagy soha!

Most vagy soha!

2024. 03. 20.

Március 14-től látható a mozikban a Most vagy soha! című romantikus kalandfilm március 15-éről és hőséről, Petőfi Sándorról.

Monumentális alkotás

Monumentális alkotás

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Nagyszabású élő koncertre készül Sárdy Barbara március 25-én az evangélikus templomban. A soproni előadóművész, zeneszerző magyar költők istenes verse...