Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Kész a VOLT 4 színpadának programja

| Munkatársunktól | Kultúra

Közel 100 hazai és számos nemzetközi világsztár, köztük a Slipknot, a Black Eyed Peas, Slash vagy Parov Stelar is érkezik idén Sopronba. A szervezők most négy zenei színpad teljes programbontását tették elérhetővé.

Június 26–29. között rendezik meg a Telekom VOLT Fesztivált Sopronban. A Telekom Nagyszínpadon lépnek fel a legnagyobb külföldi és hazai sztárok, itt ünnepli 30. születésnapját a Tankcsapda, és itt láthatja a közönség a Halott Pénz fesztiválshow-ját is. A Petőfi Rádió Nagyszínpadon kaptak helyet a hazai kedvencek mellett a külföldi sztár ­DJ-k: zenekarával érkezik Jan Blomqvist, de jön Martin ­Solveig, Lost Frequencies, a Bladerunnaz hozza el Frictiont és a The Prototypes-t. A Magenta 1 Színpadon lépnek fel az idei Nagy-Szín-Pad! versenyzői és további hazai kedvencek, az utolsó napon pedig Kruder & Dorfmeister és a ­Kollektiv Turmstrasse zárja majd a programot. A Sopron Színpad is kora délutántól reggelig várja majd a fesztiválozókat. A volt.hu-n már elérhető a négy színpad programja.

Kapcsolódó cikkek

Most vagy soha!

Most vagy soha!

2024. 03. 20.

Március 14-től látható a mozikban a Most vagy soha! című romantikus kalandfilm március 15-éről és hőséről, Petőfi Sándorról.

Monumentális alkotás

Monumentális alkotás

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Nagyszabású élő koncertre készül Sárdy Barbara március 25-én az evangélikus templomban. A soproni előadóművész, zeneszerző magyar költők istenes verse...