Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Jár kiállításokra?

| Munkatársunktól | Kultúra

Megkérdeztük a soproniakat.

Szabó Zsuzsanna:  Rendszeresen eljárok a kiállításokra, és minden bizonnyal elmegyek a Festőteremben megnyíló őszi tárlatra is. Az elmúlt évekből az első Munkácsy-kiállítás tetszett a legjobban, de szeretem a Macskakő Gyermekmúzeumot is.


Mészáros Enikő:  
Mivel idén kezdtem az első évfolyamot a Benedek-karon, így elsőként az ottani, tematikus tárlatot tekintettem meg. Tervezem, hogy Sopronban elmegyek majd például a Festőterembe is. Lakóhelyemen, Csornán több tárlaton is voltam.


Gulyás József:  
Háromnapos kirándulásra érkeztem a családommal Sopronba. Most inkább az épített környezetet, a belvárost, illetve a térség nevezetességeit tekintjük meg. Odahaza, Pécsen azonban megnézem a kiállításokat.



Kulcsár-Katzer
Katalin:  Kisfiammal és a barátnőm gyermekével az elmúlt héten bábszínházban voltunk. A gyerekek élvezték. Aztán, ahogy nő Flórián, úgy járunk majd a nekik szóló kiállításokra is. Mi, felnőttek legutóbb a várkerületi fotós tárlatot néztük meg.


Kapcsolódó cikkek

Őszintén az életről

Őszintén az életről

2024. 04. 10. | Szilágyi Andrea

Májustól kapható a könyvesboltokban Élő Csenge Enikő soproni születésű költő első verseskötete: az Apám országa című műben a főhős a létezés és az éle...