Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Irodalmi pályázat

| Munkatársunktól | Kultúra

Sikeres volt idén is a Soroptimist Club irodalmi pályázata – negyvennyolc pályamű érkezett be, 6 alsó tagozatos, 28 felsős, 13 középiskolás tanuló írta ki magából kirándulási élményeit (novellákat, esszéket, verseket is beküldtek).

 A 9+1 díjazott a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola aulájában rendezett ünnepségen vehette át a pénz-, illetve könyvjutalmat szüleik, felkészítő tanáraik és a klubtagok körében. Az alsó tagozatosok közül Gárdai Gréta, a Hunyadi negyedikes diákja, a felsősöknél Parrag Liliána hetedikes hunyadis, a középiskolásoknál Kovács Borbála kilencedikes orsolyás diák pályázatát találta a legjobbnak a zsűri. 

Kapcsolódó cikkek

A jelzőoszlopok fénye

A jelzőoszlopok fénye

2019. 12. 18. | P. Horváth László

Kovács-Gombos Gábor festményei ilyenkor, adventkor különösen gondolat­ébresztően hatnak. A festőművész alkotásaiból összeállított válogatás kópiái a Soproni Gyógyközpontban is láthatók.

Kultúra a kapualjban

Kultúra a kapualjban

2020. 06. 03. | P. Horváth László

Korlátozott módon, de ismét lehet könyveket kölcsönözni a városi könyvtárból. A kezdeményezés jó lehetőség arra, hogy továbbra is olvasnivalóhoz jussanak az érdeklődő soproniak, a diákok.