Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Fidelissima-adomány

| Munkatársunktól | Kultúra

Közel egymillió forintot gyűjtött össze a Fidelissima Alapítvány és a Fidelissima Vegyeskar a soproni fogyatékossággal élő és rászoruló gyermekeket gondozó intézmények (Kozmutza EGYMI, Alpokalja Szociális Központ, Tóth Antal EGYMI, Doborjáni EGYMI, Cseresznyevirág Gyermekotthon, Gyermekek Átmeneti Otthona) támogatására.

Mint arról lapunkban beszámoltunk, negyedszer rendezte meg Adventi fények című jótékonysági koncertjét a vegyes kar. A kórus a koncerten közel egymillió forintot gyűjtött össze a cégek, vállalkozások és a magánemberek felajánlásából. Az intézmények vezetőit a közelmúltban látták vendégül, ekkor adták át az adományokat. – Nagy boldogság látni, hogy egyre inkább élményszerzésre, olyan programok megszervezésére fordítják a kapott összegeket, amelyek közvetlenül a gyermekek örömére szolgálnak, de az is megható, hogy a szükséges eszközök, tanszerek, ruházat beszerzéséhez is segítséget tudunk nyújtani – írta Takács Eszter kórus- és kuratóriumi titkár. 

Kapcsolódó cikkek

Most vagy soha!

Most vagy soha!

2024. 03. 20.

Március 14-től látható a mozikban a Most vagy soha! című romantikus kalandfilm március 15-éről és hőséről, Petőfi Sándorról.

Monumentális alkotás

Monumentális alkotás

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Nagyszabású élő koncertre készül Sárdy Barbara március 25-én az evangélikus templomban. A soproni előadóművész, zeneszerző magyar költők istenes verse...