Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Fergeteges siker

| Munkatársunktól | Kultúra

Percekig tapsolt állva a közönség a Varázsszavak című előadás végén a GYIK Rendezvényházban. A dESZKa Társulat legújabb musiceljének sikere az eddigi darabokét is felülmúlta.

Csütörtök este mutatta be a dESZKa Társulat a Holt költők társasága című regény és film alapján készült Varázsszavak című musicalt. Az őspremieren megjelentek a Kowalsky meg a Vega nevű zenekar tagjai is, akik le voltak nyűgözve a dalaik diákok által előadott változatától.
– Nincsenek szavak, melyekkel leírhatnám jelenlegi lelkiállapotomat – mondta Betuker Botond, a társulat vezetője. – Folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket írásban és szóban, sokak szerint a ­Varázsszavak túlszárnyalja az eddigi három darabunkat is. Le a kalappal az egész csapat előtt, nagyon büszke vagyok rájuk!


Botond kiemelte, ez még csak a kezdet, még finomítgatják a darabot. A hétfői, iskoláknak szóló zártkörű előadás után még sok helyen – többek között Sopronkövesden, Nagymegyeren és talán az ország második legnagyobb sportarénájában, a debreceni Főnix Csarnokban is – fellép a gyorsan, de biztosan összekovácsolódott integrált társulat.

Kapcsolódó cikkek

Most vagy soha!

Most vagy soha!

2024. 03. 20.

Március 14-től látható a mozikban a Most vagy soha! című romantikus kalandfilm március 15-éről és hőséről, Petőfi Sándorról.

Monumentális alkotás

Monumentális alkotás

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Nagyszabású élő koncertre készül Sárdy Barbara március 25-én az evangélikus templomban. A soproni előadóművész, zeneszerző magyar költők istenes verse...