Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Csak Rock ‚N’ Roll

Csak Rock ‚N’ Roll

| Munkatársunktól | Kultúra

Csak Rock ‚N’ Roll címmel Feke Pál, a népszerű színész–énekes ad koncertet a Soproni Petőfi Színházban február 9-én.

A látványos, nagyszabású és egyedülálló fénytechnikával, díszletvilággal érkező, lendületes, dinamikus produkcióban zenekari kísérettel a legnagyobb magyar előadók, legendás együttesek slágerei hangzanak el.


– Nagyon boldog vagyok, mert az új show-t egészen fantasztikus díszlettel és látványvilággal, no meg nagyszerű zenésztársakkal mutathatjuk be – mondta Feke Pál. – A zeneirodalom legnagyobb slágereit hangszereltük át egy dinamikus, rockos megszólalásra. A produkcióval tisztelgünk legnagyobb magyar ikonjaink és legendás zenekaraink előtt. A színpad egy varázslatos tér. Azt hiszem, ez a mostani előadás egészen különleges színfolt lesz a magyarországi koncertek között.
Az ország első számú látványtervezője, Madarász „Madár” János tervezi az előadás látványát és világítását. Az ő nevéhez fűződik többek között a Mamma Mia, a Nyomorultak, Az operaház fantomja, a Shrek vagy éppen Ákos koncertjeinek látványterve is.


Feke Pál ezúttal az Illés együttestől az LGT örökzöldjein át egészen Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, Demjén Ferenc, Zorán és Charlie egy-egy ikonikus számáig választott olyan dalokat, amelyek tisztelegnek a nagy legendák előtt, és megmutatják, a rock ‚n’ roll életérzést, annak színes, határok nélküli szabadságát, lendületét, mindenkire ható energiáit és erejét. A kedvelt énekes igazi bulit ígér a közönségnek, s ehhez az élményhez olyan zenészeket választott, akik szintén garantálják a jó hangulatot, a műfaj fokozott sebességét. Érkezik vele a gitáros: Kozma Norbi, a basszusgitáros Takács Roland „Kanóc” lesz, a doboknál Brandenburg Máté ül majd, és természetesen a billentyűknél a régi barát és szerzőtárs, Sebestyén Áron foglal majd helyet.
A nagyszabású produkció bemutatója a Soproni Petőfi Színházban lesz február 9-én, majd az előadás országos turnéra indul.

Kapcsolódó cikkek

Őszintén az életről

Őszintén az életről

2024. 04. 10. | Szilágyi Andrea

Májustól kapható a könyvesboltokban Élő Csenge Enikő soproni születésű költő első verseskötete: az Apám országa című műben a főhős a létezés és az éle...