Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Barlangbúcsúztató

| Munkatársunktól | Kultúra

Demjén Ferenc és Charlie fergeteges bulija zárta a zsúfolásig megtelt Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház idei szezonját az elmúlt hétvégén.

 A rocklegendákat felállva ünnepelték az nézők, akik közül sokan részt vettek a szombati családi programon is. Ennek keretében napi nézőrekord született, 1085-en látogattak el a témaparkba, valamint a meglepetésként érkező interaktív dinóshow-ra. Kígyóztak a pénztárnál a sorok, ehhez hozzájárult, hogy a gyermekek körében népszerű a dinoszauruszok titokzatos világa, melybe kisebbek és nagyobbak szórakoztató módon nyerhettek betekintést.

Újra lesz SopronDrum, ahol számolhatják a nézők a Grammy-díjakat. A következő nyáron koncertezik a barlangszínházban Zorán, a Budapest Bár, a Csík zenekar és a Budapest Jazz Orchestra. Érkezik az orosz Nemzeti Ba­lett a Carmen című nagyszabású produkcióval, világszínvonalú táncosokkal. A páneurópai piknik 30 éves jubileuma alkalmából műsorra tűzik a Valahol Európában musicalt Mikó István és a soproni fiatalok főszereplésével.

Kapcsolódó cikkek

Őszintén az életről

Őszintén az életről

2024. 04. 10. | Szilágyi Andrea

Májustól kapható a könyvesboltokban Élő Csenge Enikő soproni születésű költő első verseskötete: az Apám országa című műben a főhős a létezés és az éle...