Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Aida: meglepetések a Liszt-teraszon

Aida: meglepetések a Liszt-teraszon

| Munkatársunktól | Kultúra

A most készülő Aida című nagyszabású musical dalaiból kaphatnak ízelítőt azok, akik ellátogatnak május 21-én délután négy órakor a soproni Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ elé. A közönség először hallhatja a két főszereplőt: Stéphanie Schlessert és Vastag Tamást együtt énekelni.

A népszerű Liszt Terasz rendezvényén a soproni színházi produkció szereplői énekelnek részleteket a darabból. A fertőrákosi barlangszínház nyitó előadásában a zenés műfaj csillagai lépnek színpadra. A meglepetésekkel fűszerezett délutánon a nézők ízelítőt kaphatnak a nagyszabású produkció dalaiból, a stábból a két főszereplő mellett ott lesz Papp Attila, Molnár Anikó, Simon Andrea, Szlúka Brigitta, a kórus és a tánckar egy része. A házigazda Savanyu Gergely. 

Elton John - Tim Rice Aida című musicaljének barlangszínházi bemutatója június 15-én lesz, majd látható az előadás az elkövetkezendő három napban, valamint ráadásként június 30-án és július 1-én is. A rendező Pataki András. A koreográfus Szakál Attila, aki a magyarországi ősbemutató társkoreográfusa is volt. A dalszövegeket Szomor György írta, aki szintén színpadra lép Füredi Nikolettával együtt.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek