Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Aida: meglepetések a Liszt-teraszon

Aida: meglepetések a Liszt-teraszon

| Munkatársunktól | Kultúra

A most készülő Aida című nagyszabású musical dalaiból kaphatnak ízelítőt azok, akik ellátogatnak május 21-én délután négy órakor a soproni Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ elé. A közönség először hallhatja a két főszereplőt: Stéphanie Schlessert és Vastag Tamást együtt énekelni.

A népszerű Liszt Terasz rendezvényén a soproni színházi produkció szereplői énekelnek részleteket a darabból. A fertőrákosi barlangszínház nyitó előadásában a zenés műfaj csillagai lépnek színpadra. A meglepetésekkel fűszerezett délutánon a nézők ízelítőt kaphatnak a nagyszabású produkció dalaiból, a stábból a két főszereplő mellett ott lesz Papp Attila, Molnár Anikó, Simon Andrea, Szlúka Brigitta, a kórus és a tánckar egy része. A házigazda Savanyu Gergely. 

Elton John - Tim Rice Aida című musicaljének barlangszínházi bemutatója június 15-én lesz, majd látható az előadás az elkövetkezendő három napban, valamint ráadásként június 30-án és július 1-én is. A rendező Pataki András. A koreográfus Szakál Attila, aki a magyarországi ősbemutató társkoreográfusa is volt. A dalszövegeket Szomor György írta, aki szintén színpadra lép Füredi Nikolettával együtt.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Megmunkált fa

2017. 09. 20.

Nagy László faszobrász 70. születésnapjának tiszteletére 50 év alkotásaiból nyílik kiállítás szeptember 23-án (szombaton) 17 órakor a nagycenki Széchenyi István Emlékmúzeumban. A tárlatot megnyitja Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselője.