Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

89. Ünnepi Könyvhét

| Cziráki Viktória | Kultúra

Vadadi Adrienn mesekönyvíró lesz a Széchenyi István Városi Könyvtár vendége a 89. Ünnepi Könyvhéten.

Játsszunk mesét! címmel Vadadi Adrienn gyermek­könyv­író játékos délutánjára várják a gyerekeket a Széchenyi István Városi Könyvtárba június 7-én, csütörtökön 15.30-tól. – Az „ovis mesék” szerzője 15 éven keresztül óvónőként dolgozott, köteteiben saját kedves történeteit meséli el, melyek méltán népszerűek a kicsik körében – mondta el a Soproni Témának Ősze Erzsébet gyerekkönyvtáros.

– Nemcsak ovisokat, de kisiskolásokat is várunk a játékos délutánra, hiszen az Alma utca 22. és a Kockacukor lovassuli-sorozat már nekik szól. Vadadi Adrienn játszik is majd a gyerekekkel és dedikálni is fog, akinek van odahaza könyve, hozza el magával!


Nagyobb, szervezett csoport esetén kérik az előzetes jelentkezést a 99/511–250-es telefonszámon, hogy mindenki számára biztosítani tudjanak helyet.
A Széchenyi István Városi Könyvtárban az ünnepi könyvhéthez kapcsolódóan június 8-án 16.30-tól Sági Ferenc: Akik tollat fogtak. A Répce-vidék költőinek antológiája című könyv bemutató előadását tartják, a kötetet bemutatja dr. Fűzfa Balázs irodalomtörténész. Június 15-én 10–18 óráig pedig könyvcsereberére várnak minden gyereket.

Kapcsolódó cikkek

Őszintén az életről

Őszintén az életről

2024. 04. 10. | Szilágyi Andrea

Májustól kapható a könyvesboltokban Élő Csenge Enikő soproni születésű költő első verseskötete: az Apám országa című műben a főhős a létezés és az éle...